Bilbrand på Valhallavägen

I måndags kväll märkte säkert flera av er att ett antal bilar fattade eld på parkeringen mitt emot huset. Det var en mindre explosion och polis och brandkår vad senare på plats. Vi vet ej vad som orsakat denna brand men om vi får någon information från polisen meddelar vi om det här.

Välkommen till vår hemsida!

Nu har vi äntligen fått upp vår hemsida. Här hittar du aktuell information om vad som händer i huset, information ang renoveringar, felanmälan och annat som kan vara bra att veta som bostadsägare i Beckasinen 14.

En hemsida är en levande plats och vi ska göra så gott vi kan att hålla sidan uppdaterad. Om du har förslag, tips eller andra funderingar kring sidan får du gärna kontakta oss i styrelsen. Enklast så mejlar du oss på styrelsen@beckasinen14.se

I spalten till höger hittar du alltid de senaste nyhetsinläggen. Klicka på dem om du vill veta mer om vad som händer i huset just nu.

Rensning av allmäna utrymmen 8 november

Ni kommer inom kort få en hel del information via mejl och i era postboxar ang en s.k. Egenkontroll. Det är Stockholms Stads Miljöförvaltning som kräver detta av varje BRF i kommunen. Inför denna kontroll måste samtliga allmänna utrymmen, vind, garage, cykelrum, källare, etc att rensas från föremål som ej är tillåtna. Ni kommer att få tydlig information om detta men om ni redan nu vet om att ni har saker stående där de inte bör stå, är det bra om ni flyttar dessa omgående.

Byte av fasadglas

Som ni säkert sett har ett av fasadglasen på Valhallavägen gått sönder. Vi vet ej anledningen men gissar att det är pga av stenskott. Utbyte av det trasiga glaset är beställt och kommer ske i oktober. Har du sett några skador i fastigheten som bör åtgärdas? Kontakta oss så lägger vi in det i vårt underhållsplan.

styrelsen@beckasinen14.se