OVK genomförd

Tack för att nästan alla i huset var hemma vid OVK-besiktningen 2014-10-16. Vi fick dock icke helt godkänt i vårt protokoll och kommer därför att genomföra vissa ventilationsåtgärder efter nyår. Vi återkommer om när och hur.

Egenkontroll genomförd

Vi har som bekant arbetat mycket med vårt Egenkontroll-Projekt under hösten. Miljöförvaltningen besökte oss för genomgång och inspektion 2014-11-19. Vi befanns glädjande nog vara godkända på samtliga punkter med undantag för OVK. Detta var dock förväntat eftersom de återstående ventilationsåtgärderna är planerade att ske i början av 2015. Tack alla som hjälpte till att se till att huset var i god ordning. Låt oss se till att behålla den även framöver.

Pappersinsamling upphör

Fr.o.m. 28 november 2014 kommer insamling av returpapper att upphöra i huset. Detta för att ge mer utrymme i cykelrummet och spara in på onödiga kostnader. Som ni säkert vet finns det en komplett återvinningsstation rakt över gatan på Valhallavägen där bl.a. papper och tidningar kan återvinnas. Vi vill även påminna om att det är ENDAST s.k. hushållssopor som får slängas i sopnedkastet. Metall, plats, papper, glas och batterier återvinns på ovan nämnda station. Att återvinna är, utöver det positiva utifrån miljösynpunkt, en stor besparing för alla då sophantering är en ganska dyr kostnad. Vill ni veta mer om sophantering kan ni läsa miljöförvaltningens A-Ö.

Ny portkod

Nu har vi fått en ny koddosa installerad. Inom kort kommer vi att byta koden. Den nya koden kommer till er bla via mejl. Nyckeln fungerar även som vanligt.

 

Tack alla som ställde upp!

I lördags genomförde vi en rens- och städdag i huset. En liten grupp närvarade och gjorde ett fantastiskt jobb med att röja och fräscha upp alla allmänna utrymmen. Styrelsen vill rikta ett stort tack till alla som ställde upp. Vi vill också uppmuntra alla att vi nu ser till att vårda hela huset och följer de regler som gäller för allmänna utrymmen.