Hisstrubbel

Som de flesta säkert märkt har vi haft en hel del strul med vår hiss. Den stannar då och då och vi jobbar kontinuerligt med att lösa detta och service av hissen sker löpande när bestående problem uppstår. Vi ber dock alla i huset att vara noga med att se till att dörrar stängs efter ni använt hissen och att man undviker att försöka rycka upp dörren innan hissen helt stannat. Detta skadar maskineriet och leder till nya stopp.

Viktig information angående Ventilationsprojektet.

Efter en omfattande undersökning samt upphandlingsprocess, har vi nu valt ut VVK AB som totalentreprenör för vår nya Ventilationsanläggning. Det är viktigt att alla känner till följande:

1. Arbetet startar redan på måndag kl. 08´00 2015-08-17 och beräknas pågå till sista november 2015.

2. Nu kommer vi återvinna mycket av frånluften (utsugsventilerna i väggarna) från lägenheterna (berör ej Townhouse-lgh) och värma upp garaget med samma luft. Denna luft hjälper även till att värma upp vårt vattenburna radiatorsystem (värmeelementen i lägenheterna). Vi räknar därför med att spara en del i återvunnen energi och dessutom är det ett viktigt steg för miljön.

3. Vissa garageplatser kommer att beröras av arbetena någon/några dagar. Vi kontaktar dig och ber om din hörsamhet då det är dags.

4. Några få förrådsinnehavare uppe på vinden kommer också att beröras då håltagning skall ske här. Vi kontaktar dig och ber om din hörsamhet då det är dags.

5. Gamla inluft-anläggningen i fläktrummet på innergården kommer att rivas ut och all utrustning forslas bort för destruering. Ni som har barn som leker på innergården bör därför vara noga med att de icke går in i detta utrymme.

6. Vissa arbetsmoment kan vara störande rent ljudmässigt och dessutom kan det damma en del emellanåt. Deras normala arbetstider är vardagar kl. 08´00 – 16´00. Vi har också poängterat att det icke röks på våra allmänna utrymmen innefattande loftgångar och innergården. Likaså att hantverkarna icke spelar radio/musik eftersom det kan störa alla oss boende i huset.

 

Har du frågor så kontakta styrelsen på styrelsen@beckasinen14.se