Avstägning av garage

I samband med att vi genomför nödvändiga reperationer i garaget kommer vi vara
tvungna att stänga det för all in- och utfart av bilar mellan 4 – 8 april.

Detta pga av att vi kommer att byta ut den vattenränna som är placerad i slutet av
nedfartsrampen. Den nuvarande är sönderrostad och har skapat skador i betongen.

Under perioden som garaget är stängt kommer man kunna passera med cykel och barnvagn men ni som har bil får avgöra om ni vill ha bilen kvar i garaget eller om ni väljer att ställa den på gatan under tiden.

Avstägningen gäller från 07:30 den 4 april och pågår (som längst) fram till den 8 april kl 17:00. Tydliga avspärningar kommer att sättas upp.

Hör gärna av er till styrelsen om ni har några frågor kring detta.

Styrelsen@beckasinen14.se

Årsmöte avklarat

I onsdags hade föreningen årsmöte och föreningsmiddag. Vi vill tacka alla som var med och vi vill även passa på att välkomna David Herzenberg tillbaka in styrelsen och Anna Trentham som träder in som ny.

Ny fastighetsskötare

Nu har bytet av fastighetsskötare genomförts och numera är det Fastighetsskötarna som är ansvariga. De kommer att göra sina ronder var 14:e dag jämfört med varje vecka som vi har haft tidigare. Detta är på prov då vi anser att vi ej har speciellt många åtgärder i huset. Pga av att bytet av skötare har dragit ut på tiden har vi i dagsläget en del trasiga lampor och lysrör i huset och dessa kommer att bytas inom kort. När det gäller felanmälan så hittar ni kontakt uppgifter här på hemsidan och i entrén. Kom ihåg att även meddela styrelsen om ni gjort en anmälan så att vi kan följa upp ärendet.